Deluxe Stenski okvir – Dvojni odtis in slika – Pearhead

29,95 

payment
Šifra: 698904630005 Kategorije: , , ,

Ohranite spomin na vašega malčka s tem čudovitim okvirjem z otroškim odtisom, ki bo resnično trajen spomin za vse življenje. Pozdravite prihod svojega izvira veseljana svet s stenskim okvirjem.

Ta klasično beli leseni okvir vključuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje odtisa roke ali noge svojega dojenčka. Gline ni treba mešati ali peči! Enostavno pregnetite glino 2 –3 minute. Zatem jo razvaljajte z vključenim valjčkom na kosu aluminijske folije (ni vključena). Ko imate želeno debelino, pritisnite drobceno roko ali nogo v nestrupeno, mehko glino, ki se suši na zraku. Pritisnite nežno, vendar dovolj močno, da naredite odtis. Uporabite vključeno ravnilo za rezanje gline v kvadratno obliko. Pustite glino 24–48 ur, da se posuši. Ko je odtis suh, ga pritrdite v okvir z dvostranskim
lepilnim trakom. Ta spominski okvir vključuje tudi sivo podlago, na katero postavite glineni odtis, zato je popolno darilo staršem, ki pričakujejo dojenčka! Pokažite svojo najljubšo 10,16 cm x 15,24 cm fotografijo svojega malčka tako, da jo enostavno vstavite v okvir in obesite v čudoviti dojenčkovi sobi z vključenim kaveljčkom za obešanje.

Kot nova starša se bosta vedno želela spominjati drobcenega odtisa svojega dojenčka in čudovite fotografije, posnete v tem trenutku. Hranite ta spomin za vedno s Pearheadovim stenskim okvirjem.

Loading...

Opis

Pearheadov stenski okvir deluxe je popolno darilo staršem, ki pričakujejo dojenčka.
  • Vključuje dva paketa mehke gline, ki se suši na zraku, ravnilo, dva kosa dvostranskega lepilnega traka, podlago in kaveljček za obešanje
  • Vključena so navodila za ustvarjanje odtisa roke in noge
  • Fotografski vložek: 10,16 cm x 15,24 cm
  • Beli okvir za vstavljanje
  • Enostavno obešanje na vsaki steni z vključenim kaveljčkom za obešanje
  • 100% varno za dojenčka
  • Dimenzije izdelka: 41,91 cm x 24,13 cm x 3,65cm
  • Dimenzije embalaže: 42,54 cm x 25,24cm x 6,35 cm

Dodatne informacije

Proizvajalec

Pearhead

Varnostna opozorila

VARNOSTNA_OPOZORILA.docx