Moške spodnjice z zaščito – Belly Armor

59,00  (DDV vključen)

Počisti
payment

Spodnjice zmanjšujejo izpostavljenost reproduktivnih organov pred sevanjem. Imajo zaščito na sprednji in zadnji strani (sevanje s strani vpije telo preden le-to pride do organov).

Večina moških svoje mobitele tlači v žepe in s tem svoje reproduktivne organe izpostavljajo močnemu sevanju. Tudi prenosnik si velikokrat naložijo na naročje. Da je to škodljivo, kaže statistika vedno višje neplodnosti in vedno več raka na prostati in drugih težav.

Prednosti: so zračne, izjemno udobne in lahke za nošenje, antibakterijske, brez vonja ter pralne v pralnem stroju.

Loading...

Opis

Moške spodnjice

  • Efektivnost: 99.9% efektivnost zaščite (približno 40-60dB)
  • Material: modal in spandex
  • Nega: Občutljivo pranje, sušenje na zraku, brez likanja in beljenja
  • Super lahek material, ki tehta manj kot navadna majica
  • Pralne v stroju- tudi po večkratnem pranju se kvaliteta izdelka ne poslabša
  • Zračne in izjemno udobne
  • Antibakterijske, brez vonja
  • Visoko efektivne
  • Brez alergenov in toksinov- izdelek ne vsebuje težkih kovin in strupenih barvil
  • Na voljo so 3 velikosti: M, L in XL

RadiaShield®  je prevodni tekstil, ki vsebuje srebro, zato tekstil vsebuje kovinsko komponento, vendar je srebro namensko izbrano, ker velja za varno kovino. Vsi izdelki Belly Armor drugih kovin ne vsebujejo.

RadiaShield® (tkanina iz katere so izdelki Belly Armor) ščiti pred vsakodnevnim sevanjem tako, da nevtralizira, skozi odboj in absorbcijo elektromagnetnih valov prekine sevanje in zmanjša vašo izpostavljenost sevanju. Uporablja se isti način zaščite kot se uporablja pri industrijski in vojaški panogi. RadiaShield® je oblikovan tako, da je varen in udoben za vse, ki se želijo zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem, še posebej pa za nosečnice.

Ameriška organizacija RadiaShield® Technologies (ki je razvila tehnologijo Belly Armor) raziskuje, razvija in oblikuje tehnologije, ki ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem. Podjetje ima v lasti in operira s svojimi tovarnami in manufakturnim procesom, da lahko zagotovi visoke standarde in kontrolo kvalitete.

Produkti Belly Armor so dobili kar nekaj nagrad, med drugim tudi The Bump’s Best of Baby leta 2012 in 2015 in Pregnancy & Newborn’s Top Products leta 2014. Belly Armor je bil omenjen tudi v mnogih medijih, med njimi tudi v najboljših svetovno priznanih časopisih in revijah: The New York Times, Wall Street Journal, The Doctors, People.com, Newsweek, Mother & Baby in The Talk. Znano je, da izdelke proti sevanju Belly Armor uporablja veliko zavednih zvezdnikov!

Tkanina, ki je uporabljena v Belly Armor produktih je bila testirana na internih in eksternih testiranjih, da bi zagotovili maksimalno in kakovostno zaščito. Neodvisna testiranja v FCC- certificiranih in NVLAP- akreditiranih  laboratorijih, so potrdila efektivnost zaščite s kar 99.9% za vsakodnevna sevanja, kar je enostavno neverjetno, ampak … lahko poskusite tudi sami, in sicer s svojim telefonom!

Tkanina svojih sposobnosti zaščite čez čas ne izgubi. Izdelana je na način, ki je izjemno trpežen in trajen. Čeprav se bo sama tkanina čez čas obrabila, tako kot vsaka druga, pa to še ne pomeni, da se bo zmanjšala zaščita proti sevanju. Zaščita je večna, to je čar te zaščitne tkanine proti sevanju! 

Tudi pri vožnji z letalom obstaja veliko tipov sevanja – sevanje zaradi letalske opreme (zaradi wifija in naprav, ki jih uporabljajo potniki na letalu), kozmično sevanje (rezultat redkejše atmosfere med radiacijo vesolja in nami)… Belly Armor produkti ščitijo z visoko efektivnostjo pred sevanjem, ki smo mu izpostavljeni medtem ko se prevažamo z letalom, zato je ta odejica obvezna oprema na poti. Po letu boste manj utrujeni, saj boste manj izpostavljeni sevanju!

Nemogoče je popolnoma zmanjšati izpostavljenost radiaciji, vendar pa z uporabo Belly Armor produktov medtem, ko smo bolj izpostavljeni sevanju (na primer pri uporabi mobitela ali prenosnika) vsekakor ogromno pripomore k našemu zdravju.

Belly Armor je partner Healthy Child Healthy World, ki je vodilna organizacija na področju problemov javnega zdravja, ki vplivajo na naše otroke in osvešča starše, da zaščitijo svoje otroke pred škodljivimi vplivi okolja.

Primarno bistvo Belly Armor misije in vizije je promocija ozaveščenosti o zdravju še nerojenih otrok, saj je podjetje ustvarila mlada mamica, ki se je zavedala nevarnosti sevanj in je v osnovi želela zaščititi svojega prvega otroka. Drži se strogih standardov kvalitete; brez škodljivih kemikalij oziroma sestavin, toksičnih stranskih produktov in potratne ali nevarne materiale. Produkti Belly Armor so vsi narejeni v socialnih in okolju prijaznih procesih.

Poglejte si kratek videoposnetek o nevarnosti sevanja:

Moške spodnjice zaščitijo moške reproduktivne organe, poglejte še ostale izdelke za zaščito proti sevanju. Sledite tudi portalu www.babybook.si za mlade mamice!

Dodatne informacije

Velikost

M, L, XL

Spol

Fantki

Proizvajalec

Belly Armor

Varnostna opozorila

VARNOSTNA_OPOZORILA.docx