Zaščitna odeja 100 % organski bombaž – Belly Armor

89,00  (DDV vključen)

payment

Visoko kakovostni ORGANSKI – EKOLOŠKI bombaž v kombinaciji z zaščito RadiaShield® tkanine naredijo to odejo priročno in udobno za uporabo pri zaščiti vašega otroka in vas pred vsakdanjim sevanjem. Izjemno lahko prenosljiva je primerna tako za pisarno kot dom. Uporabite jo predvsem takrat, kadar telefonirate, uporabljate prenosnik ali gledate televizijo. Je varna za uporabo vsem, vsekakor pa bi jo morale imeti vse mamice, nosečnice in dojenčki.

Odeja ne vsebuje težkih kovin, toksičnih kemikalij in alergenov. Med nosečnostjo si jo lahko preprosto ovijete okoli pasu, da vas ščiti pred brezžičnim sevanjem, tako pa jo uporabite tudi sicer, da zaščitite organe.

Loading...

Opis

Zaščitna odeja

 • Efektivnost: 99.9% efektivnost zaščite (približno 50dB)
 • Material: 100% organski bombaž
 • Dimenzije: 75x90cm
 • Nega: hladno pranje v pralnem stroju s podobnimi barvami. Sušenje na zraku (ne v sušilnem stroju), brez beljenja
 • Super lahek material, ki tehta manj kot navadna majica
 • Pralno v stroju- tudi po večkratnem pranju se kvaliteta izdelka ne poslabša
 • Zračna in prijetna na dotik
 • Visoko efektivna
 • Brez alergenov in toksinov- izdelek ne vsebuje težkih kovin in strupenih barvil

Zaščitna odejica Belly Armor je še posebej namenjena:

 • bodočim mamicam, da zaščitijo svoj trebušček predvsem kadar telefonirajo, delajo za računalnikom ali se vozijo
 • skrbim mamicam, da pokrijejo svojega otroka kadar se nahaja blizu mobitelov, wi-fi signalov in podobno
 • aktivnim mamicam, ki veliko telefonirajo, delajo za računalnikom blizu svojega otročka
 • bodočim nosečkam, ki se želijo pripraviti na zdravo nosečnost
 • tistim, ki veliko časa preživijo za računalnikom, na telefonu in ob drugih elektronskih napravah ali se zgolj zadržujejo v prostoru z brezžičnimi povezavami (WI-FI)
 • tistim, ki veliko uporabljajo svoj prenosnik, tudi iz naročja (pokrijejo se z odejico in se zaščitijo, sploh najstniki in mladi ljudje, ki prenosnik uporabljajo še kje drugje kot za mizo)
 • vsem ljudem, ki imajo izzive z notranjimi organi in bi se želeli zaščititi med vožnjo v avtomobilu (takrat je sevanje še večje), med gledanjem televizije, pogovori po telefonu, delom za računalnikom
 • vsem ženskam in moškim, ki delajo v pisarnah, kjer je veliko računalnikov, telefonov, wi-fi signalov

RadiaShield®  je prevodni tekstil, ki vsebuje srebro, zato tekstil vsebuje kovinsko komponento, vendar je srebro namensko izbrano, ker velja za varno kovino. Vsi izdelki Belly Armor drugih kovin ne vsebujejo.

RadiaShield® (tkanina iz katere so izdelki Belly Armor) ščiti pred vsakodnevnim sevanjem tako, da nevtralizira, skozi odboj in absorbcijo elektromagnetnih valov prekine sevanje in zmanjša vašo izpostavljenost sevanju. Uporablja se isti način zaščite kot se uporablja pri industrijski in vojaški panogi. RadiaShield® je oblikovan tako, da je varen in udoben za vse, ki se želijo zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem, še posebej pa za nosečnice.

Ameriška organizacija RadiaShield® Technologies (ki je razvila tehnologijo Belly Armor) raziskuje, razvija in oblikuje tehnologije, ki ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem. Podjetje ima v lasti in operira s svojimi tovarnami in manufakturnim procesom, da lahko zagotovi visoke standarde in kontrolo kvalitete.

Produkti Belly Armor so dobili kar nekaj nagrad, med drugim tudi The Bump’s Best of Baby leta 2012 in 2015 in Pregnancy & Newborn’s Top Products leta 2014. Belly Armor je bil omenjen tudi v mnogih medijih, med njimi tudi v najboljših svetovno priznanih časopisih in revijah: The New York Times, Wall Street Journal, The Doctors, People.com, Newsweek, Mother & Baby in The Talk. Znano je, da izdelke proti sevanju Belly Armor uporablja veliko zavednih zvezdnikov!

Tkanina, ki je uporabljena v Belly Armor produktih je bila testirana na internih in eksternih testiranjih, da bi zagotovili maksimalno in kakovostno zaščito. Neodvisna testiranja v FCC- certificiranih in NVLAP- akreditiranih  laboratorijih, so potrdila efektivnost zaščite s kar 99.9% za vsakodnevna sevanja, kar je enostavno neverjetno, ampak … lahko poskusite tudi sami, in sicer s svojim telefonom!

Tkanina svojih sposobnosti zaščite čez čas ne izgubi. Izdelana je na način, ki je izjemno trpežen in trajen. Čeprav se bo sama tkanina čez čas obrabila, tako kot vsaka druga, pa to še ne pomeni, da se bo zmanjšala zaščita proti sevanju. Zaščita je večna, to je čar te zaščitne tkanine proti sevanju! 

Tudi pri vožnji z letalom obstaja veliko tipov sevanja – sevanje zaradi letalske opreme (zaradi wifija in naprav, ki jih uporabljajo potniki na letalu), kozmično sevanje (rezultat redkejše atmosfere med radiacijo vesolja in nami)… Belly Armor produkti ščitijo z visoko efektivnostjo pred sevanjem, ki smo mu izpostavljeni medtem ko se prevažamo z letalom, zato je ta odejica obvezna oprema na poti. Po letu boste manj utrujeni, saj boste manj izpostavljeni sevanju!

Nemogoče je popolnoma zmanjšati izpostavljenost radiaciji, vendar pa z uporabo Belly Armor produktov medtem, ko smo bolj izpostavljeni sevanju (na primer pri uporabi mobitela ali prenosnika) vsekakor ogromno pripomore k našemu zdravju.

Belly Armor je partner Healthy Child Healthy World, ki je vodilna organizacija na področju problemov javnega zdravja, ki vplivajo na naše otroke in osvešča starše, da zaščitijo svoje otroke pred škodljivimi vplivi okolja.

Primarno bistvo Belly Armor misije in vizije je promocija ozaveščenosti o zdravju še nerojenih otrok, saj je podjetje ustvarila mlada mamica, ki se je zavedala nevarnosti sevanj in je v osnovi želela zaščititi svojega prvega otroka. Drži se strogih standardov kvalitete; brez škodljivih kemikalij oziroma sestavin, toksičnih stranskih produktov in potratne ali nevarne materiale. Produkti Belly Armor so vsi narejeni v socialnih in okolju prijaznih procesih.

Poglejte si kratek videoposnetek o nevarnosti sevanja:

Zaščitna odeja je pomemben element ko govorimo o našem zdravju, poglejte še ostale izdelke za zaščito proti sevanju. Sledite tudi portalu www.babybook.si za mlade mamice!

Dodatne informacije

Starost:

Od 0-6 mesecev, Od 1-3 leta, Od 3-5 leta, Od 5+ leta, Od 6-12 mesecev

Spol

Deklice, Fantki

Proizvajalec

Belly Armor

Varnostna opozorila

VARNOSTNA_OPOZORILA.docx