Zibelka – postelja Noona 4 v 1

550,00  (DDV vključen)

Počisti
payment
Šifra: 030-9136-2 Kategoriji: ,

      Brezplačna dostava v 5 – 10 delovnih dneh po naročilu.

     100% varen in udoben nakup!   

      14 dnevno testno obdobje. V kolikor ne boste zadovoljni, vam vrnemo kupnino!

    Možnost plačila na obroke!

Izdelek vam dostavimo brezplačno!

Redna cena: 550 €

Ali  24 x 24,61 €

Iz osnovnega kompleta je mogoče sestaviti kombinacije zibelk in otroških postelj, ki zadostujejo za vašega otroka od rojstva pa kar do desetih let.

Če izberete zibelko Noona 4 v 1, dovolite, da vaš otrok raste v istem okolju, zibelka raste z njim, vendar oblika ostaja enaka, zato se otrok prijetno in varno počuti.

Postelja ni rezultat industrijske serijske proizvodnje, vendar so vsi leseni elementi ročno obdelani in naravne “nepravilnosti” lesa niso popravljene. Rezultat je ta, da je vsak komplet edinstven in popoln v nepopolnosti naravnega lesa in ročni obdelavi. Zibelka z otrokom raste od rojstva do šolskih dni ter mu zagotavlja vedno znano in varno okolje za spanje in igro.

Loading...

Opis

Zibelka, posteljica in velika postelja – vse v enem!

  • 4-letna garancija
  • skupaj z dvema vzmetnicama

Vsebina kompleta:

  • Leseni elementi, ki sestavljajo zibelko in polovica zibelke (2 kom)
  • Podaljšek posteljice (2 kos)
  • Povezovalne letve za povezavo elementa (4 kosi)
  • Priključni vijaki in talni nosilci
  • Zavorna kolesa (4 kom)
  • Vzmetnica in dno za vzmetnico BABY s prevleko
  • Vzmetnica in dno za vzmetnico MINI s prevleko
  • Navodila za uporabo

V tej zgodnji fazi vaš novorojenček potrebuje največ pozornosti in intimnosti. Zibelka je v najmanjši obliki – jaslice BABY . Zibelka ima višino vzmetnice 35 cm, merjeno od zgornjega roba otroške posteljice, zaradi česar je dojenček lažje dostopen in vedno na očeh. Zibelka meri v dolžino 83cm, širino 64cm in višino 90cm . Ima visokokakovostna zavorna kolesa, zaradi česar je zelo mobilna in preprosto prehaja skozi vsaka vrata, hkrati pa je varna in stabilna na mestu, kjer jo postavite. Bodite z vašim dojenčkom v teh prvih dneh kar se da skupaj, in tu vam bo prav prišla mobilna zibelka.

Ta sestav se uporablja do 6 mesecev ali dokler otrok ne sedi samostojno.

Oglejte si navodila za montažo TUKAJ

 

MINI je otroška posteljica, ki se lahko uporablja za otroka od rojstva (z zgoraj navedenim položajem ležišča), vendar je najbolje, da jo uporabite pri starosti 6 mesecev ali od trenutka, ko lahko otrok sedi sam (s položajem vzmetnice navzdol). Širina Mini posteljice je 83cm, dolžina 126cm in višina 81 / 90cm. Mini ima višino vzmetnice, nastavljeno na 65 cm, merjeno od zgornjega roba otroške posteljice. MINI se doseže s preprosto nadgradnjo ležišča BABY z razširitvami v vsakem kompletu. Z združevanjem dodatkov in zniževanjem položaja žimnice dobimo čudovito otroško posteljico, kjer bo vaš otrok preživel naslednja 3 leta.

Postelja je zelo zračna in omogoča, da otroka vedno vidimo, nizek položaj ležišča pa varuje vašega otroka ko začne hoditi in se postavljati na noge.

Oglejte si navodila za montažo TUKAJ.

 

Po 18 mesecih starosti, ko je vaš malček že zelo aktiven in hodi je čas, da posteljica zraste ali pa v tem primeru preprosto spremenite obliko. Ko odstranite ograjico se vaša zibelka spremeni v pravo malo posteljo, v katero lahko otrok stopi in izstopi.

Oglejte si navodila za montažo TUKAJ .

 

Z razvojem in rastjo vašega otroka tudi posteljica raste. Z širitvijo in povezovanjem ograje na eni strani zdaj dobimo pravo posteljo za vašega otroka. Postelja JUNIOR je dolga 184 cm in široka 84 cm, zato ste lahko prepričani, da bo vaš otrok imel dovolj prostora in spal udobno. Ležišče je izdelano iz kakovostne pene SkyCell20, debeline 10 cm, z bombažno blazinico, ki zagotavlja dober spanec, ki je bistven za rast in razvoj vašega mladostnika.

Vzmetnice JUNIOR in talne deske niso del osnovnega paketa in jih je treba kupiti posebej – glejte  stran izdelka .

 

DOSTAVA

Posteljo vam bo kurir dostavil 7 – 15 delovnih dni po naročilu.

Video:

Posteljica za brezskrben spanec, ki raste z vašim otrokom,poglejte še ponudbo ostalih postelj. Vabimo vas, da se prijavite na brezplačne novice za mamice na portalu BabyBook.

Dodatne informacije

Spol

Deklice, Fantki

Starost:

Od 0-6 mesecev, Od 1-3 leta, Od 3-5 leta, Od 5+ leta, Od 6-12 mesecev

Barva

, , ,

Varnostna opozorila

VARNOSTNA_OPOZORILA.docx