ZDRAVJE

Prikazovanje 1–20 od 22 rezultatov

Razvrsti po ceni
30795
Proizvajalec
Saj poznamo tisti rek »Nič ni pomembno in vse izgubi svojo vrednost, če nimamo zdravja«. Zdravje je osnovni vir za produktivno in kakovostno življenje vsakega posameznika. Je dinamično ravnovesje telesnih, duševnih, čustvenih, duhovnih, osebnih in socialnih prvin, ki se kaže v zmožnosti stalnega opravljanja funkcij in prilagajanju okolju.
Za zdravje je najbolj pomembna zdrava prehrana. V telo moramo vnesti dovolj vitaminov, mineralov, beljakovin in drugih hranilnih snovi, saj se v nasprotnem primeru naše zdravje lahko poslabša.
Prav tako se je nujno rekreirati in skrbeti za higieno. Le z redno in odgovorno skrbjo za zdravje bomo dosegli ravnovesje v telesu in pripomogli k temu, da ostanemo čili in zdravi.
Dobro zdravje je temeljni pogoj za socialni, ekonomski in osebni razvoj ter najpomembnejši dejavnik kakovosti življenja.
Med našimi policami boste našli raznovrstna prehranska dopolnila, blenderje in sokovnike najvišje kvalitete in karafe, da boste pili boljšo vodo. Nikakor pa ne smete spregledati tudi posebnih zaščit, in sicer proti klopom ter proti sevanju, kateremu smo vsak dan bolj izpostavljeni.