Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa.

Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimaja dostavi na njegov domači naslov v Sloveniji.

V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, vam bo pošiljko dostavila kurirska služba med 08. in 16. uro! V kolikor v tem času dostave niste dosegljivi na domačem naslovu oz. na naslovu, ki ste ga pustili za izstavitev računa, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov kjer ste dosegljivi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. V kolikor na naslovu za dostavo v času dostave nihče ne bo dosegljiv, kurir pusti obvestilo o pošiljki ter kje jo lahko prevzamete oz. se z njim dogovorite, kdaj naj le-to ponovno poizkusi izročiti. V primeru, da paketa kupec ne prejme v dveh (2) delovnih dneh, mora to kupec sporočiti preko preko elektronske pošte info@4kidz.si ali na telefonsko številko 01/2927564

Plačilo po predračunu na poslovni račun ponudnika

Uporabnik se lahko odloči za plačilo na naš poslovni račun. Takoj po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Račun prejme plačnik računa in ne prejemnik, če je to druga oseba.

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, naročilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN 02 (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti. Predračun je potrebno plačati v 3 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Naročene izdelke bomo odpremili takoj, ko bo plačilo razvidno na našem transakcijskem računu.V kolikor izvedete plačilo, je vedno dobrodošlo, da nam le-to tudi sporočite.

Podatki o vplačilu preko predračuna:

BANKA:
BIC KODA:
IBAN

Plačilo s kreditnimi karticami preko sistema Paypal

Plačilo telegrama lahko preko sistema Paypal opravite s spodaj navedenimi plačilnimi karticami:

  • s plačilno kartico MasterCard,
  • s plačilno kartico Visa in Visa Electron,
  • s plačilno kartico American Express
  • s plačilno kartico Diners

Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. V kolikor naročite telegram in bi želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov,  ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročlila.